• Hjem
    • Serie 1

     TYM T195 og 2500hL fra Serie 1
    • 19 – 25 hk

     Minitraktor med stort potensial! Kan utstyres med en rekke utstyr og funksjoner

    • Serie 2

     TYM Serie 2
    • 25 – 48 hk

     Liten og smidig kompakttraktor som kan leveres med eller uten hytte

    • Serie 3

     TYM Serie 3
    • 47 – 58 hk

     Kraftig kompakttraktor med veldig mange bruksområder, privat som kommersielt

    • Serie 4

     TYM Serie 4
    • 68 – 75 hk

     Tøff traktor med høyt utstyrsnivå og utmerket komfort

 • Utstyr
 • Om oss
 • Kontakt
 • Nettbutikk

Om oss

Branson TYM

Norsk importør

Branson Norge AS ble stiftet i 2017 og er norsk importør for TYM og Agromehanika.

Vi kan levere et stort utvalg traktorer, til gode priser og av god kvalitet!

TYM Traktor Sandane
Sandane

Branson Norge AS

Vi er et norsk selskap som leverer små og mellomstore traktorer. Vi er offisiell importør for TYM traktorer, og traktorer og sprøyter fra Agromehanika. Gjennom vårt selskap kan vi dermed tilby et stort utvalg av små og mellomstore traktorer, og en rekke forskjellig utstyr enten via traktorfabrikantene eller våre utstyrsleverandører Tokvam, Lilleseth, Nøsted / Igland, Sisu Produkter, Kranman og SaMASZ.

Vi jobber direkte mot produsent og har god tilgang på deler, utstyr og støtte. Vi har eget delelager for servicedeler og TYM sitt europeiske sentrallager ligger i Tyskland. De har over 25 000 deler på lager og supplerer TYM-nettverket i hele Europa.


SØR-KOREA

TYM Corporation

Det koreanske selskapet TYM ble grunnlagt i 1951 som Tong Yang Moolsan Co. Ltd., og er en global produsent av landbruksmaskiner. Med oppkjøpet av Kukje Machinery Co. Ltd (Branson Tractors), som startet i 2016, er TYM Corporation som ble stiftet i 2020, en av de største produsentene av landbruksmaskiner i Sør-Korea.

I 2022, for 70-årsjubileet, ble det gjennomført en re-branding og alle traktorer fra merkevarene Branson, Kukje og Tong Yang Moolsan ble slått sammen under TYM-merket og representert med en ny logo.

TYM har en imponerende historie bak seg, og har blant annet produsert motorer for Cummins, og startet i 2022 produksjon av motorer for Deutz. De har også hatt solide samarbeid med både Yanmar og John Deere, og produserer traktorer for McCormick, Ursus, Shibaura og Zetor.

Om oss - Branson Norge AS er importør for TYM

Branson Norge AS er importør for Agromehanika
SLOVENIA

Agromehanika

Agromehanika er en ledende produsent av landbruksmaskiner i Sentral- og Sørøst-Europa. I 50 år har Agromehanika vært synonymt med kvalitet, pålitelighet og utvikling.

Selskapets produserer mest AGS og AGP-sprøyter, og har mange års erfaring og god kunnskap om brukernes behov, som muliggjør et bredt spekter av profesjonelt sprøyteutstyr og reservedeler.

Den andre produktgruppen er kompakttraktoren AGT, spesialdesignet for bratte områder, vingårder og frukthager. Med tilleggsutstyr kan traktorer også brukes til kommunale oppgaver, skogbruk og andre spesifikke oppgaver.


TYM Tyskland

TYM har stort lager i Tyskland. I tillegg til at importøren har mer enn 112 egne forhandlere, så støtter de opp de andre europeiske importørene med sitt lager av deler og traktorer.

TYM Tyskland
TYM 6225Ch med Kranman, traktor fra Branson Norge AS

Les mer om vår mest populære traktor

TYM 6225 er vår mestselgende traktor. Traktoren er allsidig og smidig i bruk, og passer like godt for deg som bare trenger en traktor til snømåking, eller deg som vil i skogen for å felle tømmer.