• Hjem
    • Serie 1

     TYM T195 og 2500hL fra Serie 1
    • 19 – 25 hk

     Minitraktor med stort potensial! Kan utstyres med en rekke utstyr og funksjoner

    • Serie 2

     TYM Serie 2
    • 25 – 48 hk

     Liten og smidig kompakttraktor som kan leveres med eller uten hytte

    • Serie 3

     TYM Serie 3
    • 47 – 58 hk

     Kraftig kompakttraktor med veldig mange bruksområder, privat som kommersielt

    • Serie 4

     TYM Serie 4
    • 68 – 75 hk

     Tøff traktor med høyt utstyrsnivå og utmerket komfort

 • Utstyr
 • Om oss
 • Kontakt
 • Nettbutikk

Traktorutstyr

Frontlaster

Alle traktorene til TYM kan leveres med frontlaster. De fleste frontlasterne har parallellføring, og noen kan også leveres med tredjefunksjon og 4-i-1 skuff.

Gressklipping

De minste traktorene kan leveres med midtmontert klipper, til de større kan vi levere bakmontert. Vi kan også levere beitepussere til de fleste modellene.

Veivedlikehold

Vi kan levere mye utstyr for vedlikehold av vei, sommer som vinter. Det vi leverer mest av er skjær og skuffer, men vi kan og levere snøfres eller andre typer utstyr.

Ved og skog

Om det er tømmervogn, vedkløyver eller fliskutter du ønsker, så kan vi levere det! Våre leverandører har utstyr som passer de fleste størrelse traktorer.

Traktorutstyr og redskaper fra Tokvam
Traktorutstyr og redskaper fra Igland og Nøsted
Traktorredskaper fra Lilleseth
Traktorutstyr og redskaper fra Sisu Produkter
Mye traktorutstyr, her TYM 6225Ch med Kranman tømmervogn

Vår oppgave

Har du et behov skal vi gjøre vårt beste for å finne løsningen

Hvis du forteller oss hva traktoren skal brukes til, så kan vi hjelpe til med å finne tilpasset traktorutstyr. Vi har levert traktorer som blant annet brukes til snøbrøyting, i skog og arbeid med ved, til kirkegårder, til idrettslag og til bønder – og vi ser frem til å hjelpe deg også!

Vårt utstyr

Eksempler på traktorutstyr som vi kan levere

Vi leverer utstyr fra en mengde leverandører som Tokvam, Igland / Nøsted, Lilleseth Kjetting, Sisu Produkter, Kranman, Agromehanika og SaMASZ. Nedenfor vises noen eksempler på utstyr som vi kan levere, ta gjerne kontakt om du ønsker annet utstyr eller andre traktorredskaper.

Frontlaster

Alle TYM traktorene kan leveres med frontlaster. De har god løftekapasitet, har brukervennlig EURO redskapsfeste, parallellføring og noen har også tredjefunksjon. Alle lasterne har gode støttelabber, noe som sikrer enkel og rask montering eller avmontering.

Gressklipper og beitepusser

De fleste minitraktorene kan leveres med midtmontert klippepanne fra fabrikk. Ellers kan vi levere beitepusser og klippepanne til de fleste modellene, både bak og frontmontert.

Skjær og plog

Vår foretrukne leverandør for skjær er Igland og Lilleseth Kjetting. Vi har god erfaring med dem, og de har utstyr i flere størrelser som passer de fleste traktorene. For mindre ploger har vi brukt SaMASZ, som også leverer utstyr av god kvalitet.

Snøfres

Tokvam er foretrukken leverandør for totrinns snøfres. De kan levere fres i forskjellige bredder med vektklasser som passer traktorene godt. Dette er frontmonterte snøfreser av ypperste kvalitet!

Skuff

Bakmonterte skuffer leverer vi vanligvis fra Yndestad Mekaniske. Dette er skuff som er leddet og kan leveres i mange størrelser, slik at de også passer godt små traktorer. For de noe større traktorene, leverer vi også skuff fra Lilleseth Kjetting.

Pallegaffel

Igland er vår foretrukne leverandør for pallegafler. Pallegaffel kan leveres i to forskjellige lengder. Fordelen med den lengste versjonen er at tuppene av gaflene stikker lenger ut, og er dermed lettere synlig fra førerposisjon. Lasting blir dermed enklere.

TYM 5025Ch traktorutstyr for vinter

Traktorer og utstyr

Stort utvalg